IPHONE 8 PLUS TESTOHET NË TOSTER, JA SI PËRFUNDOI (VIDEO)

IPhone 8 plus pas daljes në treg është testuar në mënyre ta ndryshme por të futet në një tostër me nxehtësi prej qindra gradë ende nuk kemi parë.iPhone i ri e kaloi ketë test me vetëm ekranin e dëmtuar, përndryshe sistemi i tij funksiononte në gjendje normale.

LEXONI DHE:  ‘WhatsApp’ po sjell një ndryshim të madh që mund t’ju kushtojë shumë …

LEAVE A REPLY