Kjo është historia e dhimbshme e Kosovarit që vrau Serbin për hakmarrje (Video)

Biografia e një njeriu kosovar i cili jeton në kryeqytet është me plotë sfida dhe plagë shpirtërore që ka përjetuar gjatë kohës sa kishte qenë fëmijë. Ndonëse çdo njeri në jetë ballafaqohet me dhimbje trupore dhe shpirtërore, përderisa ajo trupore shërohet më lehtë, kjo e fundit vështirë që mund të ketë shërim.

LEXONI DHE:  Daçiqi jep urdhër pas vrasjes së Ivanoviqit, Shqiptarët do ti… (Video)

LEAVE A REPLY