URIME KOSOVË, SHQIPËRI, MAQEDONI, NGA 1 MARSI 2018 QYTETARËT DO TË PUNOJNË NË GJERMANI PA PASAPORTË TË BE-SË, JA DETAJET

Qytetarët e Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë, Kosoves, Serbisë dhe Bosnje Hercegovinës nga 1 Mars 2018 do të munden të punojnë legalisht në Gjermani vetëm me dokumente të shteteve të tyre, respektivisht pa pasur pasaportë të BE-së. Ky informacion është shpallur zyrtarisht nga Merkel ku thot se qytetarët do të mund të punojnë në vendin më të zhvilluar të BE-së, mos e humbisni këtë rast, aplikimi është shumë thjesht,
shtypni posht pastaj mund te aplikoni..

LEXONI DHE:  Miratohet pr/ligji për sigurimin shëndetësor të 500 punonjësve të Policisë

LEAVE A REPLY