Nga 3 prill 2018, hyrja në Zvicër vetëm ëndërr për ata nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Serbia…

Procedurat e azilit do të përshpejtohen. Këshilli Federal miratoi disa urdhra për të shpejtuar procedurat e azilit. Ai gjithashtu specifikoi listën e vendeve të sigurta ku ben pjesë edhe Shqiperia, Kosova, Maqedonia, Serbia etj. Me këtë dëshmohet se Zvicra e shtrëngon rripin edhe me shume perballe emigrantëve sidomos atyre nga Ballkanit, per te cilet pas 3 prillit të vitit (2018) për ta shkelur këtë vend do të jetë vetëm ëndërr, njofton agjencia e lajmeve nga Zvicra. Me proceduren e re ja cfare duhet te beni qe mos te keni probleme per kete çeshtje, shtypni posht dhe ju hapet video e detajeve

LEXONI DHE:  Duartrokitje nga grekët për Shilegov pasi foli në greqisht (VIDEO)

LEAVE A REPLY