Shqiptarët këndojnë maqedonisht me çifteli, dëgjoni (VIDEO)

Maqedonisht me çifteli, “Oj Dano, Dançe”, kënga HIT pas dygjuhësisë në Maqedoni.
Një grup burrash të cilët janë mbledhur këndojnë këngët duke i transformuar ato nga origjinali shqip në maqedonisht.
Në vazhdim mund të nndiqni videon:

LEXONI DHE:  ZUCKERBERG: PERËNDIMI NDODHET NË PRAGUN E FALIMENTIMIT, DUHET TË KTHEHET NGA LIBRAT E IBN KHALDUNIT

LEAVE A REPLY