Kjo është shtëpia më e çuditshme në botë (FOTO)

Në Vals, në një fshat të vogël në kantonin Graubunden (Zvicër), Bjarne Mastenbroek dhe Christian Muller, arkitektë e miq me njëri tjetrin kanë projektuar një shtëpi në mal.

Sfida ishte për të treguar se mund të ndërtohet një ndërtesë 160 metra katrorë pranë një lugine, pa sakrifikuar peizazhin.

Shtëpia është magjike, veçanërisht kur pjesa e jashtme mbulohet nga dëbora. Në shtëpi hyhet nëpërmjet një tuneli nëntokësor lidhur me hambar të vjetër.

Puna ka përfunduar brenda katër vjetëve. Shtëpia tashmi jepet me qira nga pronarët.

LEXONI DHE:  Këto pjesë të Shkupit nesër do jenë pa energji elektrike

LEAVE A REPLY