Babi ia kthen në Disneyland dhomën së bijës


Lil Koram është një baba amerikan i cili në pamundësi për ta dërguar vajzën e tij në Disneyland e ka sjellë magjinë e Disneylandit në dhomën e së bijës. Me anë të një projeksioni fishekzjarrësh dhe shumë iluzione vizuale dhomën e gjumit të së bijës e ka shndërruar në Disneyland. Atmosferë

“Është e mrekullueshme sepse pasi që Disneyland kushton shumë, është më mirë… Mundesh vetëm të ecësh nëpër dhomë dhe është sikur Disney dhe nuk ke pse paguan 200 dollar”, thaShelby Koram, 7 vjeçare.

Dhoma e gjumit madje ka edhe tjera projeksione, përfshirë këtu imazhe të Star wars, improvizime stuhish, reshje bore. Lil Koram projeksionin e filloi në vitin 2015 dhe çdo vit punon për t’i zgjeruar elementet imagjinare.

LEXONI DHE:  Dërgohet ushqim në disa fshatra të bllokuar nga bora

LEAVE A REPLY