Kur gjithë prisnin konfirmimin e shtatzënisë së Xhensilës, çfarë ndodhi në programin e Arbanës?

Një promo e publikuar herët gjatë javës ishte shkak që portalet të vërshojnë me lajmin se të Shtunën, Xhensila dhe Besi do e konfirmojnë...

Familja e Seldit nuk e do Mimozën? Kjo foto vulos gjithçka

Ka tash e disa muaj prej momentit kur Mimoza dhe Seldi lidhjen e tyre e konkretizuan edhe me fejesë. E nga ajo periudhë është folur...

Këngëtari i famshëm zbulon arysen se pse refuzoi të bëhej pjesë e “Dancing with...

I ftuari i radhës në emisionin “Fun Day” me moderatore Fatma Methasani ishte këngëtari i njohur, Andos. Ai foli rreth këngës se tij të...