Florian Marku: Si u rraha me rusët në një lokal nate. Nuk jam 2...

Florian Marku, kick-boxeri shqiptar me ambicie shumë të mëdha, është shumë premtues në këtë sport. Ai është shpallur 6 herë kampion i Greqisë dhe 4...

Pavarësia e Katalonjës “largon” Messin nga Barcelona

Të gjitha klubet e mëdha të futbollit në Evropë do të ishin në favor të Pavarësisë së Katalonjës. Përse? Sepse në rast se ndodh,...